Úspěchy našich odchovanců

2011 5 května
by Iva

Alex Flying Ear je nejen velice hezký pesan, který již získal titul Šampion krásy CZ, ale je také velice šikovný. Se svou paničkou složili několik zkoušek z výkonu, umísťují se na předních místech na závodech v pasení a letos si Lex vysloužil pohár a titul Klubový šampion práce. Moc oběma gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci naší chovatelské stanice :smile:

 

Také nejmladší odchovanec z vrhu F , Hepík (Feel So Happy Flying Ear), kterého máme ve spoluvlastnictví, začal se svou paničkou pilně trénovat coursing. A protože Hepíkova majitelka chová polské chrty a kromě toho je také rozhodčí pro coursing, obuli se do toho s Hepíkem naplno. Tohle je záběr jednoho z prvních tréninků. Je vidět, že Hepík do běhu vkládá celé své srdíčko. Skvělé a už se těšíme na první výsledky ze závodů ;-)

 http://www.youtube.com/watch?v=jOI6h96vX6E

 

Protože štěníci rostou jako z vody, mají založenou v sekci ŠTĚŇATA každý svou fotogalerii, kde budu postupně přidávat aktuální fotky.

 

Pozvolna se už chystáme na naše tradiční akce v pasení. Budou to tréninkové víkendy, tábory, závody a také v září školení, které povede německý instruktor Wilfried Scheld. Všechny akce jsou uvedeny v sekci AKCE.  Prosím všechny zájemce, aby se hlásili včas, protože na většinu akcí je počet účastníků omezen. A jen tak pro pobavení, pár fotek našich jehňat. Mají “školku” , kde všichni pohromadě řádí  a skáčou buď po balících sena a senáže nebo v lesíku a mámy je pak marně svolávají ke krmení, často bečící stojí před těmi divochy a div si nestrhnou hlasivky než se ti neposluchové uráčí  odtrhnout od hry.

Bez komentáře

Comments are closed for this entry.